پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

بیمارستان بوعلی تخلیه شود

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: بیمارستان بوعلی و تعدادی از ساختمان‌های بیمارستان امام خمینی از لحاظ ایمنی سازه بسیار فرسوده و ناایمن هستند و باید تخلیه شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی بابایی با بیان اینکه تعدادی از بیمارستان‌ها در لیست ساختمان‌های بحرانی از لحاظ ایمنی حریق بودند، اظهار کرد: مناطق شهرداری به طور ویژه پیگیر شرایط این ساختمان‌ها هستند و در همین راستا بیمارستان لولاگر جهت انجام فرایند نوسازی تخلیه شده است.

 

وی با اعلام اینکه بیمارستان‌هایی که در رده‌های دیگر بودند، آنچنان که باید و شاید مورد پیگیری قرار نگرفتند، یادآور شد: این بیمارستان‌ها به پرونده قضائی مجزا نیاز دارند. برای مثال در بیمارستان شریعتی پرونده قضائی مجزا تشکیل نشده بود. اخطارهای لازم داده شده اما باید برای تک‌تک ساختمان‌های حیاتی که در لیست ساختمان‌های ناایمن شامل پرخطر، میان‌خطر و کم‌خطر هستند و مالک و مدیریت مجموعه توجه لازم را به اخطارها نداشته، پرونده تشکیل شود.

 

بابایی با بیان اینکه اگر در آینده با حریق ساختمانی مواجه شویم که در لیست ساختمان‌های ناایمن باشند و پرونده قضائی مجزا نداشته باشند، شهردار منطقه و ناحیه باید پاسخگو باشند، خاطرنشان کرد: بیمارستان بوعلی و تعدادی از ساختمان‌های بیمارستان امام خمینی از لحاظ ایمنی سازه بسیار فرسوده و ناایمن هستند و باید تخلیه شوند.

 

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه لیست ساختمان‌ها برای مدعی‌العموم ارسال شده اما پرونده مجزا ندارند، تصریح کرد: وقتی برای هریک از این ساختمان‌ها، پرونده جدا تشکیل شود قاضی نمی‌تواند تا زمان ایمن‌سازی، پرونده را مختومه کند.

 

وی با تأکید بر اینکه شهرداری منطقه باید پرونده تشکیل دهد، یادآور شد: از سازمان آتش‌نشانی انتظار نمی‌رود که هزاران پرونده را بررسی کند زیرا آتش‌نشانان نیروهای عملیاتی هستند؛ بحث ما این است که باید اقدامات در قالب پیشگیری انجام شود.

 

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بیمارستان‌هایی که از لحاظ حریق ناایمن هستند می‌توانند سیستم اعلام حریق را فعال کنند و از لیست خارج شوند، تصریح کرد: این ساختمان‌ها نیاز به تخلیه ندارند و می‌توانند با راه‌اندازی سیستم، ایمن شوند.

 

وی اعلام کرد: در حال حاضر بیمارستان‌های امام خمینی، سینا، بوعلی، شهدای یافت‌آباد، فیاض‌بخش و رسول اکرم در لیست ساختمان‌های بحرانی از لحاظ ایمنی حریق قرار دارند که هنوز رفع خطر نشده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار